Waarom wij?


Zakelijk

Reparateur of vervanger?

Er zijn heel veel reparatiebedrijven in de omgeving, maar wat ons uniek maakt, is dat wij echte reparaties uitvoeren, om een device een 2e kans te geven. Dat houd in, dat wij zo ver kunnen gaan, dat onze gecertificeerde monteurs zelfs op “chip/printplaat” niveau een reparatie kunnen uitvoeren, welke meeste bedrijven alleen maar door vervanging van onderdeel een reparatie uitvoeren.

Daar waar bedrijven reparaties uitvoeren d.m.v. vervanging en waarna het probleem nog niet is opgelost, begint de service en merkbaar kwaliteit van GSM Hasselt. Dàt is hèt verschil tussen reparateur en vervanger.

Wat kunt u van ons verwachten als bedrijf?

Bent u op zoek naar een partner voor al uw zakelijke service, onderhoud en reparaties van Smartphones, Tablets, Computers & Laptops en Navigaties van merken zoals o.a. Apple, Samsung, Nokia, Htc, HP, Sony, Tomtom enz ?

Gsm Hasselt Business biedt u de oplossing!

Met onze gecertificeerde personeel en geheel onafhankelijke bedrijfsprocessen, kunnen we vrijwel direct een oplossing bieden voor al uw uiteenlopende reparaties(ook voor grotere aantallen).

Bent u geïnteresseerd? Wilt u weten wat een samenwerking met ons, voor u of voor uw klanten kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en informeer naar onze snelle reparatie doorlooptijden en aantrekkelijke tarieven.

– Rapid Repair (binnen 1 tot 3 werkdagen) of 90 min service ( indien mogelijk )
– Certified Staff
– Onafhankelijk reparatie & advies
– No-cure-No-pay (geen onderzoekskosten)
– Pick-up & Return mogelijkheden ( regio Hasselt)
– Kwantum kortingen
– Betaal op rekening

Wij repareren o.a. voor, verzekeringsmaatschappijen, Apple dealers, overheid instanties, telecom bedrijven, scholen, mediabedrijven, zakelijke & financiële dienstverleners, banken, webshops, verenigingen en nog veel meer.

Meer informatie bel ons op 0644080440
of een e-mail sturen - info@repairmobile.nl